Горещините не попречиха на бившия премиер Бойко Борисов и днес да

...
Горещините не попречиха на бившия премиер Бойко Борисов и днес да
Коментари Харесай

Съпартийци посрещнаха Борисов в гората с икона

Горещините не попречиха на бившия премиер Бойко Борисов и през днешния ден да се разноски измежду природаta. Той се включи онлайн от хижа Славей край Перник, където го чакаха функционери на ГЕРБ, измежду които някогашният финансов министър Кирил Ананиев и водача на младежката организация на партията Георг Георгиев.

В началото Борисов се впечатли от дрона, който беше ръководен от участник в предизборното събитие. " Радев да пристигна да се учи, той с един дрон ме шпионираше ", оплака се лидерът на ГЕРБ, след което пернишката конструкция нa партията му подари икона. После Борисов седна на скамейка под сянката на дърво и изкара от раницата наръч хартия. " Нали знаеш, че обичам с документи. Елате в този момент да слушате, все едно приказка ще ви чета, само че това е суровата действителност. И това е най-хубавото на най-хубавото на това държавно управление. Може да го озаглавим: " Приключенията на Асен Василев в чудния свят на държавните финанси ", стартира да споделя Борисов, до момента в който симпатизантите му насядаха на пейките към него.

Бившият министър председател цитира по какъв начин преди повече от месец служебният финансов министър Асен Василев споделил по какъв начин бюджетът е пробит, а в този момент твърдял, че са открити 1,5 милиарда лева за спомагателни разноски. " Къде ги откри, бе... В чекмеджета ли, бе, в скринове ли, бе, в какво, бе? ", възмути се той и продължи: " Ами за какво ще ни стържите, бе, сладкиши? Защо ще ни стържите - че сме ви оставили най-хубавите финансовили индикатори ли, бе, и че по чекмеджетата намирате 1,5 млрд ". 
После Борисов разкритикува Асен Василев, че Национална агенция за приходите може да ревизира Владислав Горанов по обявата на " Сега ", че компанията му е закупила парцели за над 750 000 лева, само че не може да ревизира Бойко Рашков по медийни изявления за имуществото му. " Те в Харвард по този начин ги учат - да можеш да кажеш и едното и другото в едно изречение ", допусна някогашният министър председател. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР